Hovězí vyzrálé maso | Gurmán Sedlnice - chutná tradice / čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso od místních farmářů / lahodné uzeniny a masné výrobky

 
Objednávka
Nacházíte se zde: www.gurman-sedlnice.cz  » MASO  » VYZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO  » Hovězí vyzrálé maso

Hovězí vyzrálé maso

Nabídka vyzrálého masa je vynikající pro ty, kteří dokáží ocenit jedinečné chuťové vlastnosti a křehkost masa. Hovězí maso z mladých býků prochází nejprve suchým zráním, které trvá 21 dní ve speciální chladící komoře při teplotě 2°C a následně maso dozrává ve vakuu. Poté jsou steakové partie baleny dle přání zákazníka.

V naší nabídce jsou tyto steakové partie:

  • Hovězí svíčková (fillet mignon)
  • Hovězí vysoký roštěnec SK a BK (rib eye)
  • Hovězí nízký roštěnec SK a BK (striploin)
  • Hovězí veverka (hanger steak)
  • T bone steak
  • Hovězí květová špička (rump steak)
  • Hovězí plec
  • Hovězí pupek (flank steak)
  • Hovězí Ossobuco (kližka s kostí)

 


Samotná příprava staeků je naprosto jednoduchá a zvládne ji každý.
Hlídá se pouze teplota a čas grilování a tím si určujete propečenost staeků.
V sekci novinky, naleznete datum odběru vyzrálého masa.

Volejte, piště, objednávejte:
556 745 274, 606 748 030

e-mail: objednavky@gurman-sedlnice.cz

Krátké video o vyzrálém hovězím mase si můžete prohlédnout zde:

 

Video o přípravě hovězích steaků:

 

 



 GURMÁN SEDLNICE - CHUTNÁ TRADICE

Gurmán Sedlnice s.r.o.

 Sedlnice-Borovec 204
742 56 Sedlnice
 
IČ:28654404
DIČ: CZ28654404
 

Podniková prodejna

Podniková prodejna Maso a uzeniny

 Po  07.30 - 15.00
  Út  07.30 - 17.00
  St  07.30 - 17.00
  Čt  07.30 - 17.00
  Pá  07.30 - 17.00
  So  07.30 - 10.30

Podniková prodejna Potraviny

 Po  06.30 - 15.00
 Út  06.30 - 16.30
 St  06.30 - 16.30
 Čt  06.30 - 16.30
 Pá  06.30 - 16.30
 So  06.30 - 10.30

Podniková prodejna Bufet

 Po - Pá
  06.30 - 14:00
  

  

+420 556 745 274     

+420 724 935 900    

 objednavky@gurman-sedlnice.cz 

 

Facebook